Ads 468x60px

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Τζουμάντζι

Η αγαπημένη μου ταινία είναι το Τζουμάντζι. Είναι αμερικάνικη ταινία φαντασίας με σκηνοθέτη τον Τζο Τζόνστον και ηθοποιούς τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, την Κίρστεν Ντανστ, τον Μπράντλει Πίρς, την Μπόνι Χάντ και τον Τζόναθαν Χάιντ. Η διάρκεια της ταινίας είναι 104 λεπτά και η παραγωγή της έγινε το 1995.

Πριν από χρόνια, ένα μικρό παιδί εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ενώ έπαιζε με μια φίλη του ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με μαγικές ιδιότητες. 25 χρόνια μετά, δυο παιδιά ανακαλύπτουν το επιτραπέζιο παιχνίδι που λέγεται Junmaji και συνεχίζουν την παρτίδα επαναφέροντας τον 10χρονο στο σπίτι του, μαζί όμως και με όλα τα θηρία της ζούγκλας, που ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης.
Το "Jumanji" είναι για την εποχή του μια πρωτοποριακή ταινία φανταστικής περιπέτειας η οποία, αν και είχε την εικόνα της παιδικής παραγωγής, ήταν ικανή να σταθεί στο ύψος της ικανοποιώντας το πιο ενήλικο και ώριμο κοινό. Τα οπτικά και ηχητικά εφέ είναι εντυπωσιακά. Η δράση είναι συνεχής και νευρώδης και δεν σε αφήνει λεπτό να χαλαρώσεις ή να βαρεθείς. Οι πρωταγωνιστές είναι συμπαθητικοί και ευχάριστοι με αρκετές δόσεις χιούμορ. Το "Jumanji" είναι μια περιπέτεια που το κάθε παιδί ονειρεύεται αλλά που αν θα ερχόταν αντιμέτωπο μαζί της, δεν είναι σίγουρο ότι θα την βίωνε τόσο ευχάριστα

Από Δημήτρης Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Δημοφιλή Άρθρα

Καιρός

Χάρτης